Pınar Deniz kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

pinar-deniz.jpg

Pınar Deniz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte Pınar Deniz’in kariyeri ve özel hayatı

Pınar Deniz, Kanal D ekranlarında yayınlanan #Yargı dizisinde canlandırdığı Avukat Ceylin karakteri ile yeniden gündeme geldi. Geçtiğimiz sezon #KırmızıOda dizisindeki Nazlı karakteri ile adından söz ettiren Pınar Deniz, izleyicilerin en çok merak ettiği isimler arasına girdi.
Pınar Deniz hangi dizilerde oynadı? Pınar Deniz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte tüm bu soruların cevabı bu videomuzda…
Pınar Deniz oyunculuğuyla mest etti
Başarılı oyuncu Pınar Deniz, Yargı dizsinde Ceylin karakterine hayat verirken, başarısı ile gündeme bomba gibi oturdu. Pınar Deniz kimdir? İşte detaylar…
Pınar Deniz oyunculuğuyla mest etti

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, dün sezon finali ile seyirciyle buluştu.

Pınar Deniz, oyunculuğu ile günden güne mest ediyor. Dün 63’üncü bölümü ile ekranlara gelen Yargı’da rüyasında eşi Ilgaz’ın cansız bedenini gören Ceylin’in Sevgilim, beni bırakıp neden gittin? Ben sensiz nasıl yaşayacağım? diye ağlaması izleyiciyi de ağlattı.

Yargı’da Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz başarısı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Oyunculuğu ile gündeme gelen Pınar Deniz’e kısa sürede güzel yorumlar geldi.

Pınar Deniz’e yapılan bazı yorumlar:

“Rüyası bile mahvetti. Pınar Deniz sen muhteşemsin, Pınar Deniz ve duygu geçişleri… inanılmaz bir yetenek çok hayranım, Resmen oyunculuk için doğmuş kadın, sen her ödülü hak ediyorsun Pınar Deniz, nasıl bu kadar yaşayarak oynayabilirsin”

PINAR DENİZ KİMDİR?
Pınar Deniz, Adana’da doğdu. Arap kökenli olduğu için 2 yaşına kadar Türkçe konuşamıyordu. 2 yaşından sonra İstanbul Tarabya’da yaşamaya başladı. 29 yaşındaki güzel oyuncu, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünü bitirdi. Oyunculuk kariyerinde zirve yapan Deniz güzel projelere imza atıyor. Yer aldığı birçok dizide başarısıyla adından söz ettiriyor.

PINAR DENİZ’İN YER ALDIĞI DİZİLER:
Sil Baştan (2014)

Beyaz Yalan (2015)

Günebakan (2015)

Vatanım Sensin (2016 – 2018)

Bir Deli Rüzgar (2018)

Menajerimi Ara (2020)

Kırmızı Oda (2021)

Yargı (2021 – günümüz)

PINAR DENİZ’İN YER ALDIĞI REKLAMLAR:
Tadelle (2021)

Dyson (2022)

Loreal Paris (2022)

NetWork (2022)

Exit mobile version