1. Haberler
  2. Ticaret Haberleri
  3. Parayla Instagram mavi tik alma mümkün mü, ücreti ne kadar?

Parayla Instagram mavi tik alma mümkün mü, ücreti ne kadar?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından sosyal medya platform üzerindeki ticari faaliyetleri büyük tepki toplamıştı. Şimdi ise Meta CEO’su Mark Zuckerberg, Instagram’da da kullanılabilecek Meta Onaylı Hesap Abonelik Sistemi’ni başlattılar.

Parayla Instagram mavi tik alınabilir mi?

Meta’nın yayınladığı duyuruda yazan bilgilere göre ‘Meta Verified’ adı altında ücretli bir abonelik sistemi test edilmeye başlandı. Meta şirketinin kurucusu olan Mark Zuckerberg imzasıyla gelen mesajda, yeni ücretli abonelik sistemi aracılığı ile mavi rozetin yanı sıra birçok avantaj sunulacağı belirtiliyor.

Meta şirketinin yeni abonelik sisteminde web kullanıcıları için aylık 11,99 dolar ücret talep ediliyor fakat, iOS kullanıcılarından istenen rakam ise 14,99 dolar olması planlanmaktadır. Yakın zamanda Avustralya ve Yeni Zelanda’da kullanıma sunulması beklenen abonelik sisteminin ilerleyen dönemde diğer ülkelere de yayılacağı açıklandı.

Bu açıklama ile birlikte Facebook ve Instagram’ın da aynı Twitter Blue benzeri bir ücretli abonelik hizmetine geçeceğini görüyoruz. Meta Verified sisteminin yakın zamanda şirketin sahip olduğu bir diğer sosyal medya platformlarından biri olan Instagram’da da kendisini göstermesi bekleniyor.

Parayla Instagram mavi tik alma mümkün mü, ücreti ne kadar?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!