1. Haberler
  2. Politika Haberleri
  3. Özgür Özel’in Parti Meclisi Anahtar Listesi

Özgür Özel’in Parti Meclisi Anahtar Listesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

05 Kasım 2023 tarihinde CHP Genel Başkanı seçilen Özgür Özel, Parti Meclisi için hazırladığı anahtar listesini belirledi. Listede akademisyenler Yalçın Karatepe, İlhan Uzgel, Volkan Demir ve eski MYK üyesi Selin Sayek Böke gibi isimler yer alacak. Özel’in anahtar listesinde bölgesel dengenin gözettiği ve aktif il başkanlarından 5-6 ismin de yer alacağı belirtiliyor.

Ayrıca, Bilim Yönetim Kültür Platformu üzerinden seçilen 12 ismin de belirlendiği ifade ediliyor. Bu isimler arasında ekonomistler, dış politika uzmanları, sanatçılar ve diğer alanlarda uzmanlaşmış kişiler bulunuyor.alçın Karatepe, İlhan Uzgel ve Volkan Demir’in yanı sıra eski MYK üyesi Selin Sayek Böke gibi isimlere yer verdi. Özel’in dikkat çeken bir diğer tercihi ise bölgesel dengeyi gözetmesi oldu. Ayrıca, Bilim Yönetim Kültür Platformu üzerinden seçilen 12 ismi de listeye dahil etti. Listede ayrıca CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurmaylarından Tahsin Tarhan da yer a

Özgür Özel’in anahtar listesinde ayrıca CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurmaylarından Tahsin Tarhan da yer alıyor. Milletvekilleri Gökhan Zeybek, Özgür Karabat, Süleyman Bülbül, Ulaş Karasu, Tahsin Ocaklı, Sezgin Tanrıkulu ve Deniz Yücel de Özel’in listesinde yer alıyor.

Özgür Özel’in Parti Meclisi Anahtar Listesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!