1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. Oyun diske sığmadı: Star Wars Jedi: Survivor “

Oyun diske sığmadı: Star Wars Jedi: Survivor “

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyun diske sığmadı: Star Wars Jedi: Survivor “indirme gerektirecek”
Star Wars Jedi: Survivor’ın hem PC, hem de konsollarda aşırı miktarda yer kaplayacağı biliniyor. Oyunun fiziksel versiyonunu satın alanların hatırı sayılır miktarda bir indirme yapması gerekecek.

Star Wars Jedi: Survivor’ın fiziksel kopyaları belirli sayıda indirme yapılmasını gerektirecek. Bu durum üzerinde Download Required (İndirme Gerekli) ibaresinin yer aldığı disk fotoğraflarının internette düşmesinden kısa bir süre sonra ortaya çıktı.Adsız tasarım - 2023-04-26T113132.613Oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonlarının yaklaşık 150 GB boyutunda olduğu biliniyor. Ultra-HD Blu-ray disklerin maksimum kapasitesi ise yaklaşık 100 GB. Oyunu fiziksel formatta satın alanların oldukça büyük miktarda bir indirme yapması gerekecek.Adsız tasarım - 2023-04-26T113205.407İlk kez yaşanmıyor
Öte yandan bu sektörde ilk kez yaşanan bir durum değil. Call of Duty: Modern Warfare II’nin fiziksel versiyonunun diskinde sadece 72 MB veri bulunuyordu ve oyunun tamamının indirmesini gerekiyordu. Star Wars Jedi: Survivor 28 Nisan’da PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformları için piyasaya sürülecek.

Oyun diske sığmadı: Star Wars Jedi: Survivor “
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!