1. Haberler
  2. Güncel Haberler
  3. Öğretmenler İçin Atamada Kritik Tarihler Belli Oldu

Öğretmenler İçin Atamada Kritik Tarihler Belli Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin mazerete bağlı yer değişiklikleri hakkında önemli bir açıklama yaptı. Bakan Tekin, yaptığı duyuruda, “Mazerete bağlı yer değişikliğinde tercih ettikleri eğitim kurumlarına atanamayan öğretmenlerimizin başvuruları, 22-23 Ağustos 2024 tarihlerinde sistem üzerinden alınacak ve atamaları 26 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir” dedi.

Bakan Tekin, öğretmenlerin taleplerine öncelik verdiklerini ve onların huzurlu bir çalışma ortamında bulunmalarını sağlamak için çaba gösterdiklerini belirtti. Yaz tatilinde mazerete bağlı yer değişikliği başvurusu yapan öğretmenlerin atamalarının gerçekleştirildiğini ifade eden Tekin, tercih ettikleri eğitim kurumlarına atanamayan öğretmenler için yeni bir düzenleme yapıldığını açıkladı.

Bu kapsamda, mazereti bulunan öğretmenlerin taleplerini karşılamak amacıyla, atama işlemleri mazeretlerinin bulunduğu ildeki eğitim kurumlarına yapılacak. 22-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında sistem üzerinden başvurular alınacak ve 26 Ağustos 2024 tarihinde atama sonuçları açıklanacaktır. Eğitim camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

Öğretmenler İçin Atamada Kritik Tarihler Belli Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!