Migros Ayçiçek yağı 2’li alımlarda 5 litresi 115 TL

adsiz-tasarim-2023-05-01t095820336.jpg

Migros Sanal Market Ayçiçek yağı indirimini duyurdu. 2’li alımlarda 115 TL’ye düşüyor. İşte detaylar.
       

Migros Sanal Market üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Migros online satışlarda kısa süreli indirimlerini duyurmaya devam ediyor. Buna göre 5 litrelik Ayçiçek yağında 2’li alımlarda büyük indirim yapıldı. Peki bu indirimin detayları nelerdir? İşte yanıtı.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında alım gücü iyiden iyiye düşen vatandaşlar ise özellikle temel ihtiyaç ürünlerini biraz olsun indirimli fiyatlardan almak için araştırmalar yapıyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için marketler tarafından yapılan bu indirimleri takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Migros Sanal Market tarafından duyurulan kampanyanın detayları haberimizin devamında yer alıyor.

MİGROS SANAL MARKET AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

Migros Sanal Market indirimini duyurdu. Buna göre 2’li alımlarda 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatı 115 TL’ye düşmektedir. 30 Nisan tarihinde Money Kart ya da Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerli olmak üzere Emek Ayçiçek yağı 5 litre pet şişe ürünü Migros Sanal Market’e özel 2’li alımlarda 162,90 TL’den 115 TL’ye düşmektedir. İndirim ise sepete eklendikten sonra düşecektir. Bu indirim için son tarih ise 30 Nisan saat 23.59’dur. Bu kampanyadan sadece 2 kez faydalanabilirsiniz. Kampanyadan yararlanabilmek için sepete en az iki ürün eklemek gerekmektedir. Kampanya kapsamında yer alan ürünler stoklarla sınırlıdır. 

Migros Sanal Market kısa süreli indirimlerini duyurmaya devam ediyor. Yapılan bu indirimlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip etmeyi unutmayın.

Exit mobile version