Melek Mosso, Eşi Hakkında Şaşırtıcı İtiraflar Ortaya

melek-mosso-esi-hakkinda-sasirtici-itiraflar-ortaya-1.jpg

Melek Mosso’nun eşi Serkan Sağdıç ile ilgili yaptığı itiraflar, gündemi sarsmış durumda. Ünlü şarkıcı, BloombergHT’de katıldığı “Aslı Şafak’la İşin Aslı” programında eşiyle olan tanışma hikayesini paylaştı.

Mosso, eşi Serkan Sağdıç ile internet üzerinden tanıştıklarını belirterek, başta Serkan’ın çekimser olduğunu ve kendisinden önce ünlü sevgilileri olduğunu öğrendiğini ifade etti. İlk başta ünlü olduğu için Serkan’ın görüşmeyi istemediğini belirten Melek Mosso, bir süre sonra tekrar bir araya gelip ilişkilerini başlattıklarını söyledi.Ancak Mosso’nun paylaşımı, eşinin çevresinden gelen fitnelerle ilgili oldu. Melek Mosso, “Serkan’ın çevresinden fitne sokmaya çalışan çok oldu. Meğer bizim piyasadan benden daha ünlü sevgilileri olmuş. Baktı ki, bende o hal ahval yok, ev kızı gibiyim!” şeklinde konuşarak herkesi şaşırttı.

Bu itiraf, çiftin ilişkisinin medya ve çevre baskılarına maruz kaldığını ve çeşitli zorluklarla başa çıktıklarını gösteriyor. Melek Mosso’nun samimi açıklamaları, hayranlarını ve takipçilerini şaşırtmış ve olayı merak uyandırmış olabilir.

Mosso, BloombergHT’de katıldığı “Aslı Şafak’la İşin Aslı” programında eşiyle olan tanışma sürecini detaylarıyla paylaştı. İkilinin internette tanıştığını belirten Mosso, başta çekimserlik yaşadıklarını ve Serkan’ın çevresinden gelen fitnelerle karşılaştıklarını açıkladı. Üstelik, eşinin daha önceki ünlü sevgilileriyle ilgili bilgiye ulaşmasıyla herkesi şaşırttı. Bu samimi itiraflar, çiftin ilişkisindeki zorlukları ve medya baskısını yansıtıyor. Melek Mosso’nun evliliği hakkındaki açıklamaları, sevenleri tarafından büyük ilgiyle karşılandı. 

Exit mobile version