67 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan’la imam nikahı kıydığını açıkladı. Magazin dünyasında sıkça gündeme gelen ikili, katıldıkları bir televizyon programında bu itirafı yaptı. Erbil, hayatında ilk kez bir kadına imam nikahı kıydığını belirterek, "Gülseren istedi, ben de kabul ettim. Nikahı kıydık ve her şey çok güzel gidiyor" ifadelerini kullandı.

"Gülseren İmam Nikahı İstedi"

İlk defa bir imam nikahı kıydığını belirten Erbil, "Zaten evli gibiyiz, aramızda her şey çok iyi gidiyor. Gülseren’in isteği üzerine bu nikahı gerçekleştirdik" dedi.Mehmet Ali Erbil'den Şaşırtan Açıklama Genç Sevgilisiyle İmam Nikahı Kıldılar!

uğçe Tayfur'dan Babası Ferdi Tayfur'a Cevap: "50 Milyon Mu İstiyorsun?" uğçe Tayfur'dan Babası Ferdi Tayfur'a Cevap: "50 Milyon Mu İstiyorsun?"

"En Azından Günaha Girmiyoruz"

Genç sevgilisi Gülseren Ceylan ise, "En azından günaha girmiyoruz" diyerek imam nikahının kendisi için önemli olduğunu vurguladı. Nikah sırasında, imamın "Mehir olarak ne veriyorsunuz?" sorusuyla şaşkına dönen Erbil, bu durumu bilmediği için afalladığını itiraf etti. Ceylan ise herhangi bir mehir talep etmediğini belirtti.

Editör: Kader GÜL