1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. MasterChef’te Alev Alan Tezgah ve Heyecan Dolu Eleme, Son Aday Kim Oldu?

MasterChef’te Alev Alan Tezgah ve Heyecan Dolu Eleme, Son Aday Kim Oldu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gecenin sonunda eleme adayı olarak Tolga seçildi.

MasterChef All Star’ın 14 Ekim tarihli 118. bölümünde, yarışmacılar kırmızı ve mavi takım olarak tuzda balık yemeği yapmak için karşı karşıya geldi. Danilo, Somer ve Mehmet Şef’in beklentilerini karşılayan en iyi tabakları sunan isimler Eren, Barbaros, Alican, Hasan, Dilara ve Tanya oldu. Gecenin finaline ise Azize ve Tolga kaldı.MasterChef'te Alev Alan Tezgah ve Heyecan Dolu Eleme Son Aday Kim Oldu (1)Şeflerin değerlendirmesi sonucunda, daha az başarılı bir tabak sunan yarışmacı MasterChef son eleme adayı olarak seçildi. Bu eleme adayı ise Tolga oldu.

Oyun sırasında Barış’ın tezgahı alev aldı ve stüdyoda kısa süreli bir panik yaşandı. Ancak, bu durum oyunun akışını etkilemedi ve kazananlar belirlendi.

İkinci turda, Azize, Tolga, Barış, Batuhan, Ayaz ve Cemre kaldı. Bu kez yarışmacılardan kuzu pirzola ana ürünü ile soslarla yaratıcı tabaklar hazırlamaları istendi. Mehmet Şef Worcestershire sosu, Danilo Şef soya sosu, Somer Şef ise srıracha sosu seçti. Yarışmacılar da kendi tercihlerine göre sosları seçtiler.

Verilen süre tam 45 dakika oldu. Sürenin sonunda şefler Azize, Tolga, Barış, Batuhan, Ayaz ve Cemre’nin tabaklarını değerlendirdi. Üç şefin verdiği kararla finale Azize ve Tolga kaldı. Gecenin sonunda 7. eleme adayı olarak belirlenen isim Tolga oldu.

Böylece MasterChef’te bu haftanın eleme adayları Tahsin, Sergen, Kerem, Kıvanç, Metin, Esra ve Tolga olarak belirlendi. Bu heyecan dolu bölümde yaşananlar, yarışmacıların başarıları ve eleme sürecinin detaylarıyla ilgili bilgiler bu şekildedir.

MasterChef’te Alev Alan Tezgah ve Heyecan Dolu Eleme, Son Aday Kim Oldu?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!