Ludogorets – Fenerbahçe Maçının Tanıtımında EXXEN’in Kullandığı İfade Herkesi Şaşırttı!

fb6.jpg

EXXEN’in Fenerbahçe-Ludogorets maçı tanıtımı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kullanılan ifadenin aşırı iddialı ve provokatif olduğu düşünülerek, pek çok kişi tarafından sert bir şekilde eleştirildi. Futbolseverler, sporun rekabetçi doğası içinde bile daha ölçülü bir dilin kullanılması gerektiğini belirtirken, özellikle Fenerbahçe taraftarları, kulüplerine yöneltilen ifadenin ahlaki sınırları zorladığını düşündüler.

Maçı Canlı İzle

[related-posts id=”13255″ color=”bg-primary”][/related-posts]

EXXEN’in sosyal medya hesapları, tepkiler üzerine bir açıklama yapmadı ancak kullanıcılar arasında yapılan tartışmalar gün boyunca devam etti. Bazıları, medyanın sporda provokasyon ve dramaya aşırı odaklandığını belirtirken, diğerleri ise böyle bir dilin spora zarar verdiğini düşündü.

Fenerbahçe’nin maçı kazanması halinde gruptan çıkma şansını arttıracağı belirtilirken, taraftarlar bu tür olayların takımın konsantrasyonunu etkileyebileceği endişesi taşıdı. Maçın sonucu kadar, öncesinde yaşanan bu medya olayı da futbolseverler arasında konuşulan konular arasında yerini aldı.

Exit mobile version