1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Korkunç Kaza İstanbul TEM Otoyolu’nda: Yaralılar Var!

Korkunç Kaza İstanbul TEM Otoyolu’nda: Yaralılar Var!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hadımköy mevkisinde yaşanan olayda, bariyerleri aşarak karşı yöne geçen bir kamyon, çalışma yapan Karayolları Genel Müdürlüğü’nün ekip aracına çarptı. İşte detaylar:

Kaza Anı

Kazanın yaşandığı TEM Otoyolu Çatalca gişeler mevkisinde saat 11.30 sıralarında meydana geldiği belirtildi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle bariyerleri aşan kamyon, karşı yönde seyir halinde olan Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait ekip aracına çarptı. Bu feci kaza sonucunda kamyon sürücüsü ile ekip aracının sürücüsü yaralandı.

Olay Yerine Müdahale

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçta sıkışan sürücü, sağlık görevlilerince bulunduğu yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumlarıyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Trafik Akışı

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu’nda her iki yönde de trafik akışı tek şeritten sağlanırken, olay yerinde uzun kuyruklar oluştu. Yetkililer, sürücülere ve vatandaşlara yolculukları sırasında dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

Kazaya ilişkin detaylar gelmeye devam ederken, güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri olay yerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Kamyonun bariyerleri aşarak karşı yöne geçmesi, bölgedeki trafik düzenini olumsuz etkilerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Henüz kazanın neden kaynaklandığına dair resmi bir açıklama yapılmadı.

Korkunç Kaza İstanbul TEM Otoyolu’nda: Yaralılar Var!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!