Kızılcık Şerbeti Dizisinin Bu Akşamki Bölümünde Sürpriz Konuk Kim?

kizilcik-serbeti-dizisinin-bu-aksamki-bolumunde-surpriz-konuk-kim.jpg

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin bu akşamki bölümünde sürpriz bir konuk var! Sosyal medyanın tanınmış ismi Meriç Keskin, Zülkar karakterini canlandıran Bahtiyar Memili’nin arkadaşı Hamiyet rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Zülkar’ın davetiyle Hamiyet’in Ünallar’ın evine gelişi, izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatacak.

Show TV’nin fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”ne bu akşam sürpriz bir konuk geliyor! Sosyal medyanın tanınmış ismi Meriç Keskin, Bahtiyar Memili’nin arkadaşı Hamiyet rolüyle izleyicileri kahkaha dolu anlara davet edecek. Melis Civelek’in kaleme aldığı senaryo ve Ketche’nin yönetmenliğiyle her Cuma 20:00’da Show TV’de izleyicilerle buluşan dizi, bu akşam izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı gibi usta isimlerin başrollerini paylaştığı “Kızılcık Şerbeti”, Melis Civelek’in yazdığı senaryo ve Ketche’nin yönetmenliğiyle her Cuma akşamı saat 20:00’da Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Sosyal medyanın etkili ismi Meriç Keskin’in diziye katılımı ise izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor.

Exit mobile version