Kendi Düşen Ağlamaz 2. Bölümde Neler Olacak?

TRT 1'in yeni sevilen dizisi Kendi Düşen Ağlamaz bugün 2. bölümü ile ekranlara gelecek. Diziyi canlı izlemek isteyenler, Kendi Düşen Ağlamaz canlı izle! TRT 1 Kendi Düşen Ağlamaz 2. bölüm canlı izle! Kendi Düşen Ağlamaz son bölümde neler oldu? araştırması yapıyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz canlı izleme linki var mı? 29 Haziran TRT 1 canlı izle!

Kendi Düşen Ağlamaz 2. Bölüm Fragmanı

Kendi Düşen Ağlamaz 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Alize'nin babasının evleneceğini öğrendiğinde ona ders vermek için küçük, minicik bir oyun oynamak istediği görülüyor. Alize, babasının evlenmemesi için bir plan yapıyor. Ancak planı ters teper ve Alize kendini bambaşka bir hayatın içinde bulur.

Kendi Düşen Ağlamaz 2. Bölüm Konusu

Kendi Düşen Ağlamaz 2. bölümde, Alize babasının evleneceğini öğrenir ve ona ders vermek için küçük, minicik bir oyun oynamak ister. Alize'nin babasının evlenmemesi için bir planı vardır. Ancak planı ters teper ve Alize kendini bambaşka bir hayatın içinde bulur.

Kendi Düşen Ağlamaz 2. Bölüm Oyuncuları

Kendi Düşen Ağlamaz 2. bölümde, Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Berat Yenilmez, Yonca Şahinbaş, Eylül Tumbar, Beste Yaralı, Serhan Onat, Sait Genay, Sema Çeyrekbaşı, Yiğit Kalkavan, Enes Koçak, Çağla Boz ve Yiğit Kaan Yazıcı rol alıyor.

TRT 1 Canlı Yayın En Sevilen Programlar TRT 1 Canlı Yayın En Sevilen Programlar

Kendi Düşen Ağlamaz 2. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Kendi Düşen Ağlamaz 2. bölüm 29 Haziran 2023 Perşembe günü saat 20:00'de TRT 1'de yayınlanacak.

Kendi Düşen Ağlamaz 2. Bölüm Nasıl İzlenir?

Kendi Düşen Ağlamaz 2. bölüm TRT 1'de yayınlanacak. Diziyi TRT 1'in internet sitesinden veya mobil uygulamasından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Editör: Egemen KEYDAL