Düzce Anadolu Otoyolu'nda Meydana Gelen Trafik Kazasında 6 Kişi Yaralandı

Düzce'nin sınırları içinde bulunan Anadolu Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı, 6 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Gümüşova rampaları bölgesinde meydana geldi.

Kazaya karışan araçlar, Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan Osman G. yönetimindeki 41 ALG 968 plakalı otomobil ile aynı yönde ilerleyen İbrahim K. yönetimindeki 34 RZ 2924 plakalı otomobil arasında yaşandı. Çarpışmanın etkisiyle 34 RZ 2924 plakalı araç yan yattı.

Kaza sonrasında bölgeye çok sayıda ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazazedelerin 112 Acil Çağrı merkezine yaptığı ihbar sonrasında sağlık ekipleri hızla olay yerine ulaştı. Yaralılara ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildiler.

Düzce Tarih, Doğa ve Eğitimin Buluştuğu Şehir Düzce Tarih, Doğa ve Eğitimin Buluştuğu Şehir

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, kaza sonucu kısmen kapanan yol, çekici yardımıyla kaldırıldı ve trafiğe tekrar açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu tür kazaların önlenmesi ve trafik güvenliğinin artırılması amacıyla sürücülerin trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları büyük önem taşımaktadır.

Editör: Çetin KEYDAL