Kayseri'de Nadir Görülen Türk Semenderi Kameraya Yakalandı Kayseri'de Nadir Görülen Türk Semenderi Kameraya Yakalandı

Kayseri Devlet Tiyatrosu, yerleşik kadrosuyla sahnelediği "Bahar Noktası" adlı oyunun ardından son 5 oyununu yüzde 100 doluluk oranıyla kapalı gişe oynayarak büyük bir başarı elde etti. Kayseri Devlet Tiyatrosu Bölge Müdürü Betül Feyizoğlu Gökçer, Kayseri'deki tiyatroseverlerin yoğun ilgisi ve desteğinden dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Kayseri Devlet Tiyatrosu, yerleşik kadrosuyla 25 Ekim'de "Bahar Noktası" adlı oyunuyla izleyicilerle buluştu. İlk oyunlarından itibaren ve sonraki oyunlarda yoğun ilgi gördüklerini söyleyen Betül Feyizoğlu Gökçer, "Kapalı gişe olarak 5 oyun oynadık ve yüzde 100 doluluk oranına ulaştık. Kayserili tiyatroseverlerin ilgisi bizi çok mutlu etti. Önümüzdeki haftalarda da yeni oyunlarla seyirci karşısına çıkmaya devam edeceğiz. Tiyatroya olan ilginin devam etmesini ve seyircilerimizi tiyatromuza bekliyoruz." dedi.

Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ise bu yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini ve izleyicilerin memnun olduğunu ifade etti. Aynı zamanda Kayseri Devlet Tiyatrosu'nun farklı illerde sahneleyeceği oyunlara da dikkat çeken Dursun, "Betül hocamız farklı oyunlarla, çocuk oyunlarıyla izleyicinin karşısına çıkmak için hazırlık içerisindeler. Bu, tiyatroseverler için güzel bir fırsat. Ayrıca, turnelerle farklı illerdeki Devlet Tiyatroları da oyunlarını sahneleyecekler. İlgi oldukça güzel ve bizi mutlu ediyor." diye konuştu.

Kayseri Devlet Tiyatrosu, sahnelediği oyunlarla bölgedeki tiyatroseverlere kaliteli ve keyifli tiyatro deneyimleri sunmaya devam ediyor. Yerleşik kadrosuyla farklı türde oyunlarla seyircileriyle buluşan tiyatro, gelecek dönemde de etkinliklerini sürdürecek. Bu başarı, tiyatro sanatının Kayseri'deki canlılığını ve seyirci ilgisini gösteriyor.

Editör: Seniha BESLER