Karayipler’deki Gizemli Ada 5.5 Milyon TL Maaşla Yaşayacak Çiftler Aranıyor!

karayiplerdeki-gizemli-ada-55-milyon-tl-maasla-yasayacak-ciftler-araniyor-1.jpg

Çiftin, Britanya’nın Karayipler’deki Virjin Adaları’ndaki adaya gidip, adanın göz kulakçısı olacağı ve ayrıca adanın bir inşaat alanından lüks bir cennete dönüşmesinin reklamını üstleneceği belirtiliyor. İş tanımına göre, çift aynı zamanda bu deneyimleri sosyal medyada paylaşarak milyarder iş insanının “oyun sahasında” yaşayacak.

Başvuru sürecinde, adayların adanın sahibinin medya ekibi tarafından değerlendirilmek üzere bir TikTok videosu göndermeleri isteniyor. Hem adanın hem de yeni sahibinin ismi, satış açıklanana kadar gizli tutulacak. Ancak Richard Branson ve Google’ın kurucu ortağı Larry Page’in adalarının yakınlarda bulunduğu belirtiliyor.

En iyi adayların lüks otelcilik konusunda “son derece deneyimli” olması gerektiği vurgulanıyor. Ayrıca, proje tamamlandığında yatırımcıların ve misafirlerin 2024 yılı sonundan önce gelmesi için arazideki tesislerin ve etkinliklerin işletilmesini yönetmekle görevlendirilecek.

İşçi bulma ajansından Ralph Dunn, 160 bin Sterlin maaşlı işin çifte “adayı kendilerinin kılma” fırsatı verdiğini iddia ediyor ve şaka yollu, ideal adayları bulmakla görevli olmasaydı kendisinin de bu pozisyona başvuracağını söylüyor.

Exit mobile version