Karadut Dizisi Nerede Çekiliyor? Hangi İl ve İlçede Çekim Yapılıyor?

_Karadut Dizisi Nerede Çekiliyor Hangi İl ve İlçede Çekim Yapılıyor

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Karadut dizisi, son zamanların en çok konuşulan yapımlarından biri oldu. Dizi severler, yapımın çekim yerini merak ediyor ve “Karadut nerede çekiliyor?” sorusunu sıkça araştırıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizinin çekimlerine dair detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

Karadut Dizisinin Çekim Yeri Neresi?

Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yaptığı, senaryosunu ise Sırma Yanık’ın kaleme aldığı Karadut dizisi, İstanbul’da çekiliyor. Dizinin büyük bir bölümü, İstanbul’un Nişantaşı semtinde geçiyor. Ancak dizinin ilerleyen bölümlerinde Türkiye’nin farklı illerinde de sahnelerin yer alabileceği belirtiliyor. İstanbul’un tarihi ve modern yüzünü başarılı bir şekilde yansıtan mekanlar, dizinin atmosferini güçlendiriyor.

Karadut Dizisinin Çekildiği Diğer Yerler

Şu an için dizinin ana çekim merkezi İstanbul olarak gözükse de, dizinin prodüksiyon ekibinin ilerleyen bölümlerde farklı şehirlerde de çekim yapmayı planladığı söyleniyor. İstanbul’un tarihi semtlerinden biri olan Nişantaşı, dizinin hikayesiyle uyumlu bir atmosfer sunuyor ve karakterlerin hikayelerini daha da etkileyici kılıyor.

Karadut dizisi, görsel estetiğiyle de dikkat çekiyor ve izleyicilere İstanbul’un farklı güzelliklerini sunmaya devam ediyor.

Exit mobile version