Şirket, tüm modellerini elektrifikasyona geçirerek, 4xe şarj edilebilir hibrit ve e-Hybrid modellerinden oluşan bir ürün yelpazesi sunuyor.

YouTube'da Sağlık ve Fitness Videoları YouTube'da Sağlık ve Fitness Videoları

Jeep, macera ve özgürlük deneyimini arazi kabiliyeti ve yüksek performansla birleştirerek, en çevre dostu sürüş deneyimini sunmayı hedefliyor. Elektrifikasyon yolculuğunu 2030'a doğru "0 emisyon özgürlüğü" vizyonuyla sürdüren marka, SUV elektrifikasyonunun global lideri olarak kategorinin geleceğini şekillendirme hedefinde ilerliyor. Gelecek dönemde piyasaya sürecekleri modelleriyle bu vizyonu desteklemeyi planlıyorlar.Jeep'in Elektrikli Dönüşümü Maceranın Yeşil Yolu!Türkiye'de Renegade ve Compass e-Hybrid ve 4xe plug-in hybrid modelleri, çevreci olmalarının yanı sıra yakıt tüketiminde avantajlı olmalarıyla öne çıkıyor. Küçük SUV segmentinde bulunan Renegade e-Hybrid, markanın güçlü mirasını yansıtarak kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Kompakt SUV modeli Compass e-Hybrid ise konfor, kabin genişliği ve en son teknolojiye sahip özellikleriyle dikkat çekiyor.

Her iki modelde de bulunan e-Hybrid güç sistemi sayesinde sürücülere tamamen elektrikli modda araç kullanma imkanı sunuluyor. Ayrıca, e-Hybrid modelleri ulaşılabilir olmalarıyla tamamen elektrikli Jeep ürün gamına giriş noktası olma özelliği taşıyor.

Ayrıca, Ekim ayına özel olarak Renegade ve Compass modelleri belirli koşullarla satışa sunuluyor. Bu kampanya dahilinde, belirli bir kredi tutarı için yüzde 0 faizli kredi imkanı sunuluyor. Ayrıca, showroomlarda özel indirimler de bulunuyor. Bu kampanya kapsamında Renegade 1 milyon 460 bin TL'den başlayan fiyatlarla sunulurken, Compass ise 1 milyon 824 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Editör: Kader GÜL