1. Haberler
  2. Politika Haberleri
  3. İYİ Partili Vekil Adnan Beker, Partisinden İstifa Etti: Son Gelişmeler

İYİ Partili Vekil Adnan Beker, Partisinden İstifa Etti: Son Gelişmeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adnan Beker İYİ Parti’den İstifa Etti

İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, partisinden ayrılmaya karar verdiğini sosyal medya üzerinden duyurdu. Beker, yaptığı açıklamada, İYİ Parti çatısı altında artık daha fazla katkı sağlayamayacağını düşündüğünü belirterek, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İstifa Mesajı Detayları

Sosyal medya paylaşımında Adnan Beker şu ifadelere yer verdi:

“İYİ Parti çatısı altında artık Ankaralı hemşehrilerim ve Yüce Türk Milleti’ne daha fazla katkı sağlayamayacağımı düşündüğümden, bugün itibariyle İYİ Parti’den istifa ediyorum. Başta çok değerli Ankaralı hemşehrilerim olmak üzere, İYİ Parti İlçe Başkanlarımız, yöneticilerimiz, üyelerimiz, gönüllülerimiz ve İYİ Parti’ye oy vermiş tüm vatandaşlarımızla bugüne kadar nasıl hemhâl olduysak bugünden sonra da kapım ve telefonum her zaman açık olacaktır. Büyük Türk Milleti’ne ve Ankara’mıza her zamanki azim ve inanmışlıkla hizmet etmeye devam edeceğim.”

Geleceğe Dair Taahhütler

Adnan Beker, istifa mesajında geleceğe dair taahhütlerini de dile getirdi. Büyük Türk Milleti’ne ve Ankara’ya hizmet etmeye devam edeceğini vurgulayan Beker, her zaman azim ve inançla bu görevi sürdüreceğini belirtti.

Son Gelişmeler ve Yorumlar

Adnan Beker’in İYİ Parti’den istifa etmesi, siyaset gündemine bomba gibi düştü. Bu istifanın arkasındaki nedenler ve sonraki süreçle ilgili gelişmeleri yakından takip etmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

İYİ Partili Vekil Adnan Beker, Partisinden İstifa Etti: Son Gelişmeler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!