İstanbul'da bugün düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve 19. İstanbul Yarı Maratonu etkinlikleri nedeniyle trafikte değişiklikler olacak.

İstanbul'da Kafeye Motosikletten Kurşun Yağmuru İstanbul'da Kafeye Motosikletten Kurşun Yağmuru

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Etabı:

  • Beşiktaş Meydan ile Zincirlikuyu D-100 güney katılım arası, Çatladıkapı ışıklardan Sultanahmet Meydanı arası ile Üçler, Tavukhane ve Nakilbent sokaklar ile Aksakal Caddesi ve bunlara bağlanan cadde ve sokaklar saat 07.00'den itibaren trafiğe kapatılacak.İstanbul'da Bugün Yollar Kapanıyor! İstanbul'da Hangi Yollar Kapanacak (1)

Üsküdar Güzergahı:

  • Kısıklı Caddesi Altunizade Köprü üzerinden D-100 kara yolu güney yola katılım, Kuşbakışı Caddesi Petrol-İş önünden D-100 kara yolu güney katılım, Mahir İz Caddesi Altunizade köprü üzeri D-100 kara yolu güney yola katılım, Tophanelioğlu Caddesi D-100 karayolu güney yola katılım trafiğe kapatılacak.

Kadıköy Yolunda:

  • Uzunçayır O-1 Bağlantı Yolu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi ile Uzunçayır Köprülü Kavşağı Kadıköy istikameti, Taşköprü, Fener Kalamış, Ahmet Mithat Efendi, Operatör Cemil Topuzlu ve Bağdat caddeleri ile Çetin Emeç Bulvarı trafiğe kapalı olacak.

Alternatif Yollar:

  • Meclisi Mebusan, Kadırgalar, Bayıldım, Dereboyu, Ahmet Taner Kışlalı, Portakal Yokuşu, İnşirah, Küçük Bebek, Baltalimanı Çayır, İstinye, Sarıyer, Balaban Dere, Poligon, Tuncay Artun, Sanayi, Eski Büyükdere, Maslak Ayazağa ve Talatpaşa caddeleri, Dulkadiroğulları, Arnavutköy Dere, Trafo ve Ecza sokaklar ile Dolmabahçe Bomonti Tüneli ve Barbaros Bulvarı Sarıyer istikameti kullanılabilecek.

Önemli Notlar:

  • Tersane Caddesi, Karaköy Meydan Kemeraltı Cadde kesişimi ile Refik Saydam Caddesi arası, iki yönlü olarak saat 08.00 itibarıyla trafiğe kapatılacak.
  • Saat 09.00 itibarıyla trafiğe kapatılacak yollar belirlendi.

İstanbul Yarı Maratonu Etabı:

  • Sahil Kennedy Caddesi Güney Yol Samatya Varyant ile Yenikapı Etkinlik Alanı arası, Sahil Kennedy Caddesi Kuzey Yol Namık Kemal Varyant dönüşleri saat 02.00'den etkinlik bitimine kadar trafiğe kapatılacak.

Alternatif Yollar:

  • Avrasya Tüneli Aksaray ayrımları ile Avrasya Tüneli acil çıkışları trafiğe kapanacak, Avrasya Tüneli Transit Yol, Anadolu ve Avrupa Yakası istikametlerine açık kalacak.

Bu etkinlikler nedeniyle ulaşımda aksamalar olabileceğinden, sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları önemlidir. Etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Editör: Kader GÜL