1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. iPhone 16 Pro’nun Ekranı Selefinden Yüzde 20 Daha Parlak Olacak!

iPhone 16 Pro’nun Ekranı Selefinden Yüzde 20 Daha Parlak Olacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin’den gelen yeni bilgilere göre, bu yıl piyasaya sürülecek olan iPhone 16 Pro’nun ekranı, önceki modeline kıyasla yüzde 20 daha parlak olacak.

iPhone 16 Pro’nun Ekranı Daha Parlak Olacak

Çin kaynaklı bir Weibo kullanıcısı tarafından paylaşılan güvenilir olmayan bir bilgiye göre, iPhone 16 Pro’nun ekranı, selefi olan iPhone 15 Pro’ya göre yüzde 20 daha parlak olacak. Bu bilgi, özellikle tipik parlaklık değerlerine işaret ediyor. HDR parlaklığından değil, günlük kullanımda ulaşılan standart ekran parlaklığından bahsediliyor.

Yüksek Parlaklık Modu’nda Değişiklik Beklenmiyor

Telefona baktığımızda, dikkate alınması gereken birkaç parlaklık modu var. Bunlar arasında manuel parlaklık, standart parlaklık, Otomatik Parlaklık ve Yüksek Parlaklık Modu gibi modlar bulunuyor.

Bu söylentiye göre, iPhone 16 Pro’nun selefi ile aynı 1,600 nit Yüksek Parlaklık Modu değerine sahip olacağı iddia ediliyor, ancak selefi aslında 2,000 nite kadar çıkabiliyor, bu da bir karışıklığa neden oluyor. Ancak kaynağın, Apple ile ilgili söylentiler konusunda geçmişte doğru tahminlerde bulunduğu göz önüne alındığında, bu bilgi dikkate değerdir.

Apple’ın iPhone 16 Pro’nun ekranını daha parlak hale getirmesi bekleniyor. Son zamanlarda, Android dünyasında da artan bir parlaklık eğilimi gözlemleniyor. iPhone 13 Pro’nun 2021’de tanıtılmasından bu yana 1,000 nit standart parlaklık aynı kalmıştı, bu nedenle artış vaktinin geldiği söylenebilir.

iPhone 16 Pro’nun Ekranı Selefinden Yüzde 20 Daha Parlak Olacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!