iPhone 15, Kasa Renginde USB-C Kablolarla Gelebilir

adsiz-tasarim-2023-08-21t210614966.png

iPhone 15, kasa rengiyle aynı renkte USB-C kablolarla gelebilir. Bu sızıntı, Apple cihaz prototipi toplayıcısı olan Kosutami tarafından yapıldı. Kosutami, örgülü USB-C kablolarının en azından şimdilik beyaz, siyah, sarı, mor ve turuncu renklerde geleceğini söyledi. Fotoğraftaki renklere bakıldığında turuncu olarak bilinen rengin tıpkı iPhone XR’da olduğu gibi mercan renk seçeneği gibi olacağı söylenebilir. Yani biraz daha pembeye yakın bir turuncu.

Öte yandan bu renklerin, iPhone 15’in kasa renkleriyle aynı olması bekleniyor. Bu nedenle cihazın renk seçenekleri de bu kabloların renginden yola çıkılarak tahmin edilebilir durumda.

iPhone 15’in piyasaya sürülmesi için henüz kesin bir tarih verilmedi, ancak 2023 sonbaharı veya 2024 baharı gibi bir zaman diliminde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

iPhone 15’in kasa rengiyle aynı renkte USB-C kablolarla gelebileceğine dair yeni bir sızıntı ortaya çıktı. Sızıntıyı yapan kişi, Apple cihaz prototipi toplayıcısı olan “Kosutami”. Kosutami, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, iPhone 15’in beyaz, siyah, sarı, mor ve turuncu renklerde USB-C kablolarla geleceğini söyledi.

Kosutami’nin paylaşımındaki fotoğraflarda, iPhone 15’in kasa rengiyle aynı renkte olan USB-C kabloları görülüyor. Kabloların her iki ucunda da parlak beyaz plastikten bir kabuk bulunuyor. Apple Watch manyetik şarj kablosu ve MagSafe 3’ün aksine, bu örgülü USB-C kabloları gerilim azaltıcı tüplere sahip.

Kosutami, örgülü kabloların en azından şimdilik beyaz, siyah, sarı, mor ve turuncu renklerde geleceğini söyledi. Fotoğraftaki renklere bakıldığında turuncu olarak bilinen rengin tıpkı iPhone XR’da olduğu gibi mercan renk seçeneği gibi olacağı söylenebilir. Yani biraz daha pembeye yakın bir turuncu.

Öte yandan bu renklerin, iPhone 15’in kasa renkleriyle aynı olması bekleniyor. Bu nedenle cihazın renk seçenekleri de bu kabloların renginden yola çıkılarak tahmin edilebilir durumda.

iPhone 15’in ne zaman piyasaya sürüleceği henüz belli değil. Ancak cihazın 2023 sonbaharında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Exit mobile version