1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. İnegöl’de Trafik Kazasında 1 Ölü, 3 Yaralı

İnegöl’de Trafik Kazasında 1 Ölü, 3 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda iki otomobilin çarpışması sonucu yaşanan kazada, ağır yaralananlar arasında bir çocuk da bulunuyor.

Kaza, İnegöl-Yenişehir yolu üzerinde, Boğazköy Mahallesi mevkisinde akşam saatlerinde meydana geldi. İnegöl’den Yenişehir’e doğru seyreden 24 yaşındaki Rutkay Gökçelik yönetimindeki 16 JLJ 60 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybederek, karşı yönden gelen 26 yaşındaki Emrah Arslan’ın kullandığı 16 F 2728 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da ağır hasar aldı ve sürücülerle birlikte Gökçelik’in aracında bulunan 21 yaşındaki Zeynep Gökçelik ve 4 yaşındaki Sıraç D. ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri yaralılara müdahale etti. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Zeynep Gökçelik, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 4 yaşındaki Sıraç D. ise hayati tehlikesi nedeniyle Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Emrah Arslan’ın da durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kazanın ardından hastaneye akın eden yaralı yakınları, müdahale alanına girmeye çalışınca polis ekipleri tarafından engellendi.

Bu üzücü kazanın ardından yetkililer, sürücüleri yağışlı havalarda daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

İnegöl’de Trafik Kazasında 1 Ölü, 3 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!