1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Hyundai Yeni i10 Aracını Tanıttı

Hyundai Yeni i10 Aracını Tanıttı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hyundai, küçük sınıftaki en popüler modellerinden biri olan i10’un yeni neslini tanıttı. Yeni i10, daha güçlü motor seçenekleri, daha konforlu iç mekan ve daha gelişmiş güvenlik özellikleriyle dikkat çekiyor.

Daha güçlü motor seçenekleri

Yeni i10, 67 ve 84 beygir güç üreten iki adet benzinli motor seçeneğiyle sunuluyor. 67 beygirlik motor 1.0 litre, 3 silindirli ve 1.2 litre, 4 silindirli motor ise 84 beygir güç üretiyor. Her iki motor da 5 vitesli manuel şanzımanla eşleştiriliyor.

Daha konforlu iç mekan

Yeni i10’un iç mekanında daha konforlu koltuklar ve daha fazla depolama alanı bulunuyor. Ayrıca, yeni i10’da 8 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto desteği ve 7 hoparlörlü ses sistemi gibi özellikler standart olarak sunuluyor.

Daha gelişmiş güvenlik özellikleri

Yeni i10, Hyundai SmartSense adı verilen gelişmiş güvenlik özellikleriyle donatılmış. Bu özellikler arasında otomatik acil frenleme, şerit takip asistanı, kör nokta uyarı sistemi ve adaptif hız sabitleyici gibi özellikler bulunuyor.

Türkiye’de satış fiyatı

Yeni Hyundai i10’un Türkiye’de satış fiyatı 329.900 TL’den başlıyor.

Genel olarak, yeni i10, küçük sınıftaki en iddialı modellerden biri olarak öne çıkıyor. Daha güçlü motor seçenekleri, daha konforlu iç mekan ve daha gelişmiş güvenlik özellikleriyle, geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor.

Hyundai Yeni i10 Aracını Tanıttı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!