Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 31 Mart Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oylarını kullandılar. Bu önemli seçim sürecinde, her iki bakan da vatandaşlık görevlerini yerine getirerek sandık başına gitti.

Rizespor - Ankaragücü Canlı Maç İzle! Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports Canlı Maç İzle! Rizespor - Ankaragücü Canlı Maç İzle! Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports Canlı Maç İzle!

Mehmet Şimşek'in Oylama Süreci

Mehmet Şimşek, oyunu Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Şahin Sevin İlkokulunda kullandı. 1202 numaralı sandıkta oy kullanan Bakan Şimşek, sandık görevlilerine başarılar dileyerek demokratik sürece katkıda bulundu. AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olur inşallah." şeklinde konuştu.

Hakan Fidan'ın Seçim Günü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ise Ankara'daki Mustafa Kemal Anadolu Lisesi'nde oy kullandı. Yerel seçimlerdeki rolü büyük olan Fidan, 31 Mart'ta Yenimahalle semtinde 1230 numaralı sandıkta oy kullandı. Oy verme işlemi sonrasında sandık görevlileriyle tokalaşan ve kimlik kontrolü yapan Fidan, vatandaşların ilgi gösterisiyle karşılaştı. Seçmen listesinde 332. sırada yer alan Bakan Fidan, vatandaşların desteğini alarak oyunu kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Destek

Öte yandan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı. İstanbul'daki Kemer İlkokulu'nda oy kullanan Bakan Bak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Oyumuzu İstanbul'da kullandık. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Editör: Kader GÜL