1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Hastane Otoparkında Drift Yapan Sürücüye Ağır Ceza

Hastane Otoparkında Drift Yapan Sürücüye Ağır Ceza

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’da bir hastane otoparkında drift yapan ve daha önce ehliyeti iptal edilen 19 yaşındaki sürücüye, hem trafik kurallarını ihlal etmesi hem de ehliyetini iptal edilen biri olarak araç kullanması nedeniyle ağır bir ceza uygulandı. Olayın ardından yapılan soruşturma sonucunda genç sürücüye toplamda 37 bin 594 TL para cezası kesildi.

Huzurlu ve Güvenli Trafik İlkesi Çerçevesinde Denetimler

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, trafikte huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, bir hastanenin otoparkında drift yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, olayı araştırdı.

Ağır Cezalar Uygulandı

Drift yaparken yakalanan sürücünün 19 yaşındaki E.H.A. olduğu tespit edildi. Ayrıca, genç sürücünün daha önce ehliyetinin iptal edildiği de belirlendi. E.H.A.’ya drift yapmak, ehliyetinin iptal edilmesine rağmen araç kullanmak, saygısızca araç kullanmak ve sigortasız araç kullanmak suçlarından toplamda 37 bin 594 TL para cezası verildi. Aynı zamanda “trafik güvenliğini tehlikeye sokmak” suçlamasıyla da polis merkez amirliğine sevk edildi.

Denetimler Aralıksız Devam Ediyor

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, trafik denetimlerinin aralıksız devam edeceğini ve halkın huzurunu bozan magandaların göz ardı edilmeyeceğini vurguladı. Bu tür cezaların, trafikte kurallara uymayan sürücülerin caydırılması amacıyla uygulandığı belirtildi.

Hastane Otoparkında Drift Yapan Sürücüye Ağır Ceza
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!