1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. Hande Erçel Hamile mi? Doktorundan Şoke Eden Açıklama!

Hande Erçel Hamile mi? Doktorundan Şoke Eden Açıklama!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hande Erçel ve Hakan Sabancı: Evlilik Heyecanı ve Hamilelik İddiaları

Bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile birliktelik yaşayan ünlü oyuncu Hande Erçel’in hamilelik iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Hande Erçel’in Hamilelik İddialarına Doktorundan Yanıt

Magazinde sık sık yer alan Hande Erçel, son olarak hamilelik iddiaları ile gündem olmuştu. Kadın doğum uzmanı Yusuf Olgaç ile çekilen bir fotoğrafını paylaşmasıyla söylentiler alevlenmişti. Dr. Yusuf Olgaç konuyla ilgili açıklamada bulunarak iddialara yanıt verdi. Olgaç, fotoğrafın hastanede tamamen tesadüfi bir karşılaşmada çekildiğini vurgulayarak, Hande Erçel’in hamile olmadığını dile getirdi.Somali Cumhurbaşkanı'nın Oğlunun Kaza Sonrası Hukuki SüreciÖte yandan Olgaç, Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel’in kızı Aylin Mavi’nin doğum videosunu “ortak hikayemiz” sözleri ile paylaşarak, ilişkilerinin tamamen profesyonel bir çerçevede olduğunu ifade etti.

Yapılan açıklamanın ardından Erçel ve Olgaç’ın birlikte çektirdikleri fotoğrafı hamilelik iddiasıyla paylaşan tüm sosyal medya hesapları gönderilerini kaldırdı.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı Evleniyor mu?

Hande Erçel, Hakan Sabancı ile evlenmelerine dair kendisine yöneltilen “Sıra size geldi artık. Var mı evlilik düşünceniz?” sorusuna “Her şey çok güzel. Gayet iyi gidiyor” yanıtını vermişti.

Hande Erçel Hamile mi? Doktorundan Şoke Eden Açıklama!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!