Haluk Levent Antalya’daki Konser Sonrası Hastaneye Kaldırıldı

haluk-levent-antalyadaki-konser-sonrasi-hastaneye-kaldirildi.jpg

Antalya Açıkhava Sahnesi’nde dün gece gerçekleştirdiği konserin ardından göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Haluk Levent, yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.

Büyük bir coşku ve heyecanla sahne alan Levent, hayranlarının isteği üzerine konserini yarım saat daha uzattı ve onlara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Konserin ardından gece saatlerinde göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetleriyle özel bir hastaneye başvuran Haluk Levent, sağlık ekibi tarafından hemen muayene altına alındı. Yapılan tetkikler sonucunda ciddi bir bulguya rastlanmayan sanatçı, gece boyunca serum tedavisi aldı ve istirahat etti.

Hastanenin Başhekimi Opr. Dr. Fahri İslim, Haluk Levent’in sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. İslim, “Gece saatlerinde göğüs ağrısı şikayetiyle hastanemize başvuran Haluk Levent’in yapılan muayene ve tetkikleri sonucunda ciddi bir sağlık sorununa rastlanmadı. Gece boyunca istirahat etti ve serum tedavisi uygulandı. Şu an sağlık durumu iyi, herhangi bir sorun bulunmuyor ve kendisi taburcu edildi” dedi.

Hastanedeki tedavisinin ardından sağlığına kavuşan Haluk Levent, işinin başına döndü. Başhekim İslim, sanatçının durumunun iyi olduğunu ve herhangi bir sağlık sorunu kalmadığını belirterek, “Sağlıkla sıhhatle taburcu olarak, işinin başına döndü” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version