Göztepe Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 1. Ligi'nin 6. haftasında BB Bodrumspor'a konuk olacakları mücadele öncesi son antrenmanlarını tamamladı. Göztepe Voleybol, 12 Kasım Pazar günü saat 16.00’da Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda gerçekleşecek zorlu müsabakada BB Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek.

Takım, İzmir Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenmanda defans ve 6'ya 6 oyun çalışmalarıyla hazırlıklarını sürdürdü. Göztepe'nin teknik ekibi, oyuncuları maç öncesinde en iyi şekilde motive etmek ve taktiksel anlamda hazırlamak için antrenmanın detaylarına özel bir program oluşturdu.

Göztepe Voleybol Takımı, maç öncesindeki son antrenmanın ardından yarın sabah Bodrum'a giderek kampa girecek. Bu süreçte takımın teknik heyeti, oyuncuların fiziksel ve mental olarak en üst düzeye çıkmasını sağlamak adına titiz bir çalışma programı uygulayacak.

AK Parti İzmir İlçe Adayları Açıklandı! Adaylar Kimlerdir? AK Parti İzmir İlçe Adayları Açıklandı! Adaylar Kimlerdir?

Göztepe Voleybol, sezonun bu kritik döneminde alacakları başarıyla birlikte sıralamadaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Takım, taraftarlarına güzel bir mücadele sunabilmek için Bodrumspor karşılaşmasına odaklanmış durumda.

Editör: Seniha BESLER