1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Google Yeni Projeler Peşinde!

Google Yeni Projeler Peşinde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Google, her yıl yeni teknolojiler ve projelerle gündeme geliyor. 2023 yılında da şirket, yapay zeka, bulut bilişim ve artırılmış gerçeklik gibi alanlarda önemli yeniliklere imza atıyor.

Google’ın en dikkat çeken yeni projelerinden biri, yapay zeka destekli bir çeviri hizmeti olan Google Translate. Google Translate, 100’den fazla dili gerçek zamanlı olarak çevirebiliyor ve bu sayede kullanıcıların farklı dilleri konuşan insanlarla iletişim kurmasını kolaylaştırıyor.

Google’ın bir diğer yeni projesi, bulut bilişim platformu Google Cloud Platform. Google Cloud Platform, işletmelerin bulut bilişim hizmetlerinden yararlanmasını sağlıyor ve bu sayede işletmelerin maliyetlerini düşürüp verimliliklerini artırmalarını sağlıyor.

Google’ın son olarak üzerinde çalıştığı projelerden biri de artırılmış gerçeklik (AR) gözlüğü Google Glass. Google Glass, kullanıcıların sanal bilgilere gerçek dünyada erişmesini sağlıyor ve bu sayede kullanıcıların daha verimli ve üretken olmalarını sağlıyor.

Google’ın yeni projeleri, teknoloji dünyasına önemli yenilikler getiriyor ve bu projeler, kullanıcıların hayatlarını daha kolay ve verimli hale getirmeye yardımcı oluyor.

Google’ın Yeni Projeleri Hakkında Daha Fazla Bilgi

  • Google Translate: Google Translate, 100’den fazla dili gerçek zamanlı olarak çevirebiliyor. Google Translate, kullanıcıların farklı dilleri konuşan insanlarla iletişim kurmasını kolaylaştırıyor.
  • Google Cloud Platform: Google Cloud Platform, işletmelerin bulut bilişim hizmetlerinden yararlanmasını sağlıyor. Google Cloud Platform, işletmelerin maliyetlerini düşürüp verimliliklerini artırmalarını sağlıyor.
  • Google Glass: Google Glass, kullanıcıların sanal bilgilere gerçek dünyada erişmesini sağlıyor. Google Glass, kullanıcıların daha verimli ve üretken olmalarını sağlıyor.

Google’ın yeni projeleri, teknoloji dünyasına önemli yenilikler getiriyor ve bu projeler, kullanıcıların hayatlarını daha kolay ve verimli hale getirmeye yardımcı oluyor.

Google Yeni Projeler Peşinde!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!