1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. Google Chrome Bu Sayfa Çevrilemedi Hatası Çözümü

Google Chrome Bu Sayfa Çevrilemedi Hatası Çözümü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Google Chrome de bir çok kullanıcının en çok sevdiği özelliklerden birisi hiç şüphesiz ki Google Çeviri özelliğidir. Google Chrome de gezdiğimiz siteleri istediğimiz dile anında çevirebiliyoruz. Fakat bazı durumlarda bazı kullanıcılar Google Çeviri özelliğini kullanırken bu sayfayı çevir deyince bu sayfa çevrilemedi şeklinde bir hata ile karşılaşabilirler. Google Chrome bu sayfa çevrilemedi hatası ile karşılaşıldığında ne yazık ki ilgili sayfayı hızlıca çeviremiyoruz. Fakat elbette ki bu sayfa çevrilemedi sorunu çözümü mevcut. İşlemlerimize başlamadan önce Google Chrome bu sayfa çevrilemedi sorunu neden kaynaklanır bundan bahsedelim. 

Google Chrome Bu Sayfa Çevrilemedi Hatası Nedeni

Google Chrome de bu sayfayı çevir deyince karşımıza çıkan bu sayfa çevrilemedi hatasının karşımıza çıkma nedeni oldukça basittir. Google Chrome çeviri özelliğinde öncelikle girdiğiniz sitenin dili otomatik olarak belirlenmeye çalışılıyor. Sitenin dilinin tespit edilemediği durumlarda Google Chrome otomatik çeviri özelliği çalışmıyor ve karşımıza bu sayfa çevrilemedi hatası çıkıyor.

Google Chrome Bu Sayfa Çevrilemedi Hatası Çözümü Nedir?

Google Chrome de karşımıza çıkan bu Google Çeviri hatası çözümü elbette mevcut. Bu sayfa çevrilemedi hatası çözümü için detaylı bir videolu anlatım hazırladık. Aşağıda ki görsele tıklayarak sizler için hazırladığımız Google Chrome bu sayfa çevrilemedi hatası çözümü hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Google Chrome Bu Sayfa Çevrilemedi Hatası Çözümü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!