Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde bulunan Çemişgezek Anaokulu, çocukların gelişimine katkıda bulunmak amacıyla kültürel etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Okul tarafından düzenlenen son etkinlikte, Tiyatro Sanatçısı Mehmet Melih Salcan tarafından Hacivat ve Karagöz gölge oyunu sahnelendi. Bu etkinlik sayesinde çocuklar, eğitici ve eğlenceli bir deneyim yaşadılar.

Hacivat-Karagöz gölge oyununu büyük bir ilgiyle izleyen minik öğrenciler, etkinlik sonrasında memnuniyetlerini dile getirdi. Minik öğrencilerden Mustafa Tuna Tuncer, "Gölge oyununu çok beğendik ve mutlu olduk. İnşallah ilerleyen zamanlarda yine böyle etkinlikler olur ve izleriz. Okulumuza ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Fırat EDAŞ çalışanları, kurumun çatısına çıktı Fırat EDAŞ çalışanları, kurumun çatısına çıktı

Çemişgezek Anaokulu, çocukların eğitimine ve kültürel gelişimine katkı sağlamak amacıyla bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam ederek, çocukların öğrenirken eğlenmelerine olanak tanıyor. Bu tür etkinlikler, çocukların hayal güçlerini geliştirmelerine ve kültürel değerleri tanımalarına yardımcı oluyor.

Editör: Çetin KEYDAL