Adana'da Kaybolan Kız Kuzenler: Endişe ve Sırra Kadem Basma İddiaları

Adana şehrinde yaşanan gizemli bir olay, 16 yaşındaki Selin Yezdanur Sezik ve 17 yaşındaki Nazmiye Çolak adlı kız kuzenlerin kaybolmasıyla başladı. İki genç kız, evlerinden çıktıktan sonra bir araya gelip nereye gittikleri konusunda ailelerine bilgi vermedi ve her türlü iletişimden kaçındılar.

Ailelerin Endişesi Büyüyor

Kızlarının hayatından endişe eden Rukiye Çolak, kayıp kuzenlerini bulmak için çaba harcıyor. Ancak kızlarının ani kayboluşu ve iletişimden kaçmaları, ailelerini daha da endişelendiriyor. Rukiye Çolak, "İkisinin de bir an önce bulunmasını istiyorum. Endişe içerisindeyiz. Hiçbir şekilde ulaşamıyoruz" diyerek kızlarına sesleniyor.

Kızların Kayboluş Hikayesi

17 yaşındaki Nazmiye Çolak, Cumartesi günü evden çıkıp gitmiş. Aynı evde yaşayan 16 yaşındaki kuzeni Selin Yezdanur Sezik ise Pazar sabahı "işe gidiyorum" diyerek evden çıkmış. Ancak iddialara göre, bu iki genç kız bir daha eve dönmemiş.

Fatih Mehmet Kocaispir Kimdir? Hangi Partinin Adayıdır? Fatih Mehmet Kocaispir Kimdir? Hangi Partinin Adayıdır?

Sırra Kadem Basma İddiaları

Aileler, kızlarına ulaşmaya çalışırken, Selin Yezdanur'un annesine Whatsapp üzerinden şaşırtıcı bir mesaj atmış. Mesajda Selin, ailesine "Bizi arayıp durmayın, şehir dışındayız. Artık kendi hayatımızı kurduk, sizinle bir ilgisi yok" şeklinde ifadeler kullanmış. İkinci bir mesajda ise ailesine hukuki tehditlerde bulunarak dikkat çekmiş.

Aileler Kayıp Kuzenlerini Arıyor

Kızlar mesaj attıktan sonra telefonlarını kapatmışlar ve aileleri onlara ulaşamaz hale gelmiş. Şimdi, Adana polisi kızları aramak için çaba harcarken aileler de kayıp kuzenlerini her yerde aramaya devam ediyor.

Endişe Artıyor

Aileler, kızlarının ani kayboluşunun ardındaki sırrı çözmek istiyor. Rukiye Çolak, "İkimiz gittik diyorlar ama illa birileri vardır bunların arkasında. 4 bin liraya yakın bir paraları var yanlarında" diye belirtirken, kızlarına dönme çağrısında bulunuyor. Kayıp kuzenlerin akıbeti ve neden böyle davrandıkları ise hala bir gizemi koruyor.

Editör: Seniha BESLER