1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. George Clooney’nin Sıra Dışı Hikayesi: Ünlü Aktörün Dönüm Noktası ve Büyülü Aşk Hikâyesi

George Clooney’nin Sıra Dışı Hikayesi: Ünlü Aktörün Dönüm Noktası ve Büyülü Aşk Hikâyesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinema kariyerine adım atmadan önce bile George Clooney yakın çevresi tarafından yakışıklı olarak tanımlanıyordu. Ünlü aktör geçmişten gelen ve sıkça gördüğümüz o tanıdık yandan gülüşün sebebini yüz felci olarak açıklasa da hayatının her döneminde fiziksel çekiciliği ile dikkat çekti. Bu görüntüsü kariyerine başladıktan sonra da değişmedi hatta ona büyük avantaj sağladı. Yıllar geçse de yaşlanmaktan uzak her daim yakışıklı bir görünüm sergiledi.

50 Yaşına Kadar Evlenmedi

Tüm bu yakışıklılığa rağmen 50’li yaşlarına kadar evlilik fikrinden kaçındı. Gençlik döneminde kısa bir süreliğine bir meslektaşıyla yaşadığı deneyimi dışında evlilik konusunda isteksizdi. Uzun bir bekârlık dönemi geçirdi ve hayatına birçok güzel kadın girdi. Taahhüt etmekten kaçındı ölüm ayırana kadar birlikte olma sözü vermek istemedi.

Baba Oldu

Bir gün uzun boylu ince yapılı ve esmer güzeli bir kadın hayatına girdi. Üstelik bu genç kadın ünlü biri değildi başarılı bir avukattı ve uluslararası düzeyde kariyer yapmıştı. Bu kadınla tanıştıktan bir yıl sonra evlendi ve ikiz çocukları oldu.  Bugün ünlüler dünyasının en mutlu ailelerinden birinin reisi ve evcimen bir baba olan George Clooney kariyerinin dışında aile hayatıyla da adından söz ettiriyor. 80. Venedik Film Festivali’ne katılan Clooney çifti renk uyumu içindeki şıklığıyla göz doldurdu.

Kıyafetleri Dahi Uyumlu Geziyorlar

George Clooney beyaz pantolonun üzerine lacivert bir tişört giyerken Amal Clooney beyaz üzerine siyah desenli elbisesiyle şıklığını tamamladı. Festival boyunca çiftin sıkça kameralara yakalandığı ve mutluluklarıyla dikkat çektikleri göz önünde bulundurulduğunda bu yılki açılış töreninde de George ve Amal Clooney’nin birbirlerine olan sevgisi ve şıklıklarıyla etkileyici bir tablo sergileyecekleri kesin gibi görünüyor.

George ve Amal Clooney’nin Ayrılık Söylentilerini Reddetti

Ünlü çift Amal ve George Clooney geçtiğimiz yıl medyada dolaşan ayrılık söylentileriyle gündem olmuştu. Amal Clooney Time dergisine verdiği röportajda bu söylentileri kesin bir dille yalanladı. Clooney evliliklerinin mükemmel bir şekilde ilerlediğini ve kocası George Clooney’i inanılmaz şekilde ilham verici ve destekleyici bir eş olarak tanımladı. Bu büyük aşkı bulduğu için kendini şanslı hissettiğini ifade eden ünlü avukat aynı zamanda anne olmanın hayatını dengede tutmasına yardımcı olduğunu da paylaştı.

George Clooney’nin Sıra Dışı Hikayesi: Ünlü Aktörün Dönüm Noktası ve Büyülü Aşk Hikâyesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!