Gaziantep Valisi Kemal Çeber, hastaneyi ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı ve hastalarla sohbet etti.

Baş Dönmesi Belirtileri Nelerdir? Baş Dönmesi Belirtileri Nelerdir?

Vali Çeber, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Gaziantep her alanda büyümeye devam ediyor ve kentimiz için gurur duyulacak bir eser daha hizmete girdi. Bin 875 yataklı hastanemiz, 7 bloktan oluşuyor ve her bloku bir hastane gibi düşünebiliriz. 4 bin 650 araçlık otopark alanımız var. Sağlık alanında neye ihtiyaç varsa hepsi bu alanda bulunuyor. Hatta bazı cihazlar ülkemizde ilk kez bu hastanemizde kullanılacak. Vatandaşın ilk geri dönüşleri de olumlu yönde. Her detayı düşünmemize rağmen zaman içerisinde oluşabilecek aksaklıkları da takip edeceğiz. Sayın Bakanımız burayı çok yakından takip ediyor. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim" dedi.

Hastalardan Ayşe Şentepe ise hastanenin fiziki açıdan çok iyi olduğunu belirterek, "Herkesten Allah razı olsun. O kadar büyük ve güzel ki içinde resmen kaybolduk. İnşallah herkes şifa bulur" şeklinde konuştu.

Gaziantep Şehir Hastanesi, günlük 18 bin kişiye ayakta tedavi imkanı sunacak. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Merkezi ve Ana Hastane içerisinde bulunan KVC ve Onkoloji Hastanesi, Genel Hastane, Psikiyatri Hastanesi, Kadın ve Çocuk Hastanesi bölümleri de hastanenin hizmet verdiği alanlar arasında bulunuyor.

Editör: Kader GÜL