1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Galatasaray’dan Acun Ilıcalı’ya Sert Yanıt: Eray Yazgan Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray’dan Acun Ilıcalı’ya Sert Yanıt: Eray Yazgan Açıklamalarda Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklamalara sert bir yanıt verdi. Yazgan, aynı zamanda Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilen oyuncularla ilgili de eleştirilerde bulundu.

Eray Yazgan’ın Açıklamaları

Eray Yazgan, Fenerbahçe Asbaşkanı’nın sosyal medya paylaşımlarına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Biz sürekli itidal çağrıları yaparak sesimizi yükseltmedikçe, adalet değil ayrıcalık peşinde koşanların saklandıkları yerlerden yine ortaya çıktığını görüyoruz. Sosyal medya hesaplarında yalnızca işlerine gelen pozisyonları paylaşanlar, bir yandan yöneticilerini ‘hakemleri baskı altına almayın’ diye uyarmakta, diğer yandan da taraftarlarını konsolide etmek için her türlü yanıltıcı söylemde bulunmaktalar.”

Yazgan, Fenerbahçe’nin açıklamalarının oluşturduğu algı oyunlarına da değindi. “Bu algı oyunlarının yeni oyuncuları, sahneye ilk adımlarını atıyor. Hocamız Okan Buruk ve oyuncumuz Michy Batshuayi’nin PFDK’ya sevk edilmesi, bu yeni ahlaksız planın ilk adımıdır.” dedi.

Mert Hakan Yandaş’a Tepki

Yazgan, özellikle Mert Hakan Yandaş’ın durumuna vurgu yaptı. “Derbi üzerinden 10 gün geçmesine rağmen, oyuncumuzun disipline sevk edilmesi dikkat çekici. O maçta rakipleriyle sarılan iki oyuncunun itişip kakıştığı, emniyet müdürüyle tartıştığı ve tribünlere küfür ettiği sabit olan Mert Hakan Yandaş’ın PFDK’ya sevk edilmemesinin izahı yoktur.” şeklinde konuştu.

Eray Yazgan, Galatasaray’ın adalet ve eşitlik taleplerinin arkasında durmaya devam edeceğini belirtti.

Galatasaray’dan Acun Ilıcalı’ya Sert Yanıt: Eray Yazgan Açıklamalarda Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!