1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Galatasaray’da Unutulmaz Anlar: Yıldızlar Taraftarın Kalbinde İmza Attı!

Galatasaray’da Unutulmaz Anlar: Yıldızlar Taraftarın Kalbinde İmza Attı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta yıldız futbolcular Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Kaan Ayhan ve Angelino için büyük bir imza töreni düzenledi. Taraftarlar ve spor medyasının büyük ilgisini çeken etkinlik, Sarı-Kırmızılı taraftarların kalbini heyecanlandırdı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, törende yaptığı konuşmada kulübün hedeflerini vurgulayarak, Avrupa’da eski başarılara dönmeyi hedeflediklerini belirtti.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, bu kez de dünya futbolunun önemli isimlerini kadrosuna kattı. Mauro Icardi’nin transferi futbol dünyasında büyük ses getirirken, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Kaan Ayhan ve Angelino gibi önemli oyuncuların da Galatasaray’a katılması taraftarları coşturdu. Taraftara açık olarak gerçekleştirilen imza törenine binlerce taraftar katılım gösterdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, törende yaptığı konuşmada kulübün hedeflerini açıkladı. “Bugün futbol takımımıza yeni katılan oyuncularımızın imza töreni ve yeni sezon açılışı için buradayız” diyerek sözlerine başlayan Özbek, “Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluğu en çok Galatasaray’a yakıştırıyoruz ve bu hedefimize ulaştık. Bu başarının mimarları olan başta Erden Timur, yöneticilerimiz, futbolcularımız ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Galatasaray, Türkiye’nin en çok kıskanılan kulübü oldu ve bu gururu yaşamak için çalıştık. Amacımız, Galatasaray’ımızı eskiden olduğu gibi Avrupa’nın tepesine çıkarmak. Türkiye’nin ilklerini başaran Galatasaray, zirvede olmaya her zaman layık olacaktır” dedi.

Kurucu başkan Ali Sami Yen’in yolunda Türk olmayan takımları yenmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Özbek, “Transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz ve yaptığımız işlerle tüm dünyada takip ediliyoruz. Daha da iyisini yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Bizler geçiciyiz ama Galatasaray kalıcıdır. Bunu herkes böyle bilsin. Galatasaraylı taraftarların dünyanın her yerinde gururla takımlarını söylemesi bizim için en büyük güç kaynağıdır. Bundan sonraki yıllarda da böyle hatırlanmak bizim için en büyük gurur kaynağı olacak” şeklinde konuştu.

Başkan Özbek’in konuşmasının ardından sırasıyla Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Kaan Ayhan ve Angelino, Galatasaray formasıyla taraftarların önüne çıkarak imza attılar. Taraftarlar, oyuncuları coşkuyla alkışlayarak büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Etkinlik sonunda taraftarlarla bir araya gelerek hatıra fotoğrafları çektiren oyuncular, taraftarlara teşekkür ederek yeni sezonda büyük başarılar için söz verdiler. Galatasaray taraftarları, heyecanla yeni sezonun başlamasını ve bu yıldız isimlerle birlikte başarılı bir dönem geçirmeyi sabırsızlıkla bekliyor. Özellikle Avrupa kupalarında başarılı olmak için büyük umutlar taşıyan taraftarlar, bu transferlerle birlikte takımlarının daha güçlü bir kadroya sahip olduğuna inanıyor.

Galatasaray’da Unutulmaz Anlar: Yıldızlar Taraftarın Kalbinde İmza Attı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!