Asayiş

Trafik Faciası: 2 Ölü, 4 Yaralı! Yürekleri Dağlayan Detaylar

Bursa'da yine bir trafik kazası faciası yaşandı. İki tır ve bir otobüsün karıştığı korkunç kazada, 2 kişi hayatını kaybetti ve 4 kişi yaralandı.

Abone Ol

Olay, Bursa'nın Kestel ilçesinde meydana geldi. Resul Ç. (29) yönetimindeki 16 ARS 042 plakalı tır, Bursa-İzmir kara yolunun Barakfakih mevkisinde, arıza yaptığı için emniyet şeridinde bekleyen Neşir A'nın kullandığı 68 AAZ 726 plakalı tıra arkadan çarptı. Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği tır, daha sonra sol şeritte seyir halinde olan S.S'nin kullandığı 42 DLH 42 plakalı yolcu otobüsüne çarparak durabildi. Kazada, çarpmanın etkisiyle Neşir A. aracının altında kalarak hayatını kaybetti. Aynı şekilde yaralanan Resul Ç. ise Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ancak maalesef kurtarılamadı.

Yolcu otobüsünde bulunan 4 yolcu ise yaralanarak Kestel ve Bursa'daki hastanelere sevk edildi. Bu feci kaza nedeniyle Bursa-İzmir kara yolunda ulaşım bir süre aksadı. Kazanın detayları olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelenmeye devam ediyor.

{ "vars": { "account": "G-RE5TDNH96H" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }