Magazin

Taylor Swift 'Eras' Turnesiyle Dünya Rekorları Kitabı'nda!

Taylor Swift, konser ve ticari başarıyla aynı zamanda Elton John'un bu yıl 328 konserle elde ettiği 939 milyon dolarlık gelir rekorunu da geride bıraktı.

Abone Ol

Amerikalı Şarkıcının Büyük Başarısı Taylor Swift'in 'Eras' turnesi, Guinness Dünya Rekorları Kitabı'na adını altın harflerle yazdırdı. Bir Milyar Dolarlık Hasılat! Mart 2023'te başlayan ve toplam 151 konserle devam eden turne, gelecek yıl Aralık ayında sona erecek. Ancak şimdiden, toplam gelirinin 1,04 milyar doları aştığı duyuruldu.

Rekor Kırılan Rakamlar Pollstar'a göre, Taylor Swift'in turnesi boyunca 4,3 milyon bilet satıldı ve turne tamamlandığında şarkıcının kasasına yaklaşık 2 milyar dolar girecek. Bu, müzik tarihinde bir rekordur. Ticari Başarı: 200 Milyon Dolarlık Gelir Elbette, konser biletleri kadar ticari ürünler de önemli bir rol oynadı. Turne süresince satılan tişört gibi ürünlerin toplam geliri ise yaklaşık 200 milyon doları buldu.

Elton John'u Geride Bıraktı! Ünlü şarkıcı, müzik dünyasında adeta bir rekabetin zaferini ilan etti. Taylor Swift'in 'Eras' turnesi, sadece müzik dünyasında bir rekora değil, aynı zamanda başarı dolu bir serüvene dönüştü. Guinness Dünya Rekorları Kitabı'ndaki yerini alarak, Taylor Swift'in müzik kariyerindeki dikkate değer bir kilometre taşını simgeliyor.

{ "vars": { "account": "G-RE5TDNH96H" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }