Gündem

Rize'de Meydana Gelen Trafik Kazasında Araç Takla Attı

Rize'de meydana gelen trafik kazasında yabancı uyruklu olduğu belirtilen 2 kişi ağır yaralandı. Kaza ile ilgili detaylı inceleme ve soruşturma devam ediyor.

Abone Ol

Rize'de bugün meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır şekilde yaralandı. Kaza, Rize-İspir karayolunun Denizgören mevkiinde saat 13.00 sıralarında gerçekleşti. Henüz kimliği belirlenemeyen 61 AES 718 plakalı otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Olayda yabancı uyruklu olduğu belirtilen şoför, önce refüje çarptı, ardından araç takla attı.

Kazayı gören diğer sürücüler durarak hemen ambulans ve jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, araçta bulunan yabancı uyruklu 2 kişiyi ambulansla Rize Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yaralıların durumuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, hastanede tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Jandarma ekipleri, olayın nedenlerini araştırırken, kazaya karışan araçta teknik bir arızanın olup olmadığını da inceliyor. Kazanın sebebi henüz netlik kazanmazken, jandarma ekipleri detaylı bir soruşturma başlattı.

{ "vars": { "account": "G-RE5TDNH96H" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }