Özel Haber

Kocasının Tutkusu Karısını Boşanma Noktasına Getirdi!

İnci Taneleri dizisinin popüler karakteri Dilber, Beyaz TV'de yayınlanan Esra Ezmeci'yle Yeni Baştan programına konu oldu.

Abone Ol

Programa katılan bir kadın, 32 yıllık kocasının ısrarla istediği Dilber dansı yüzünden sıkıntı yaşadığını dile getirdi. Dilber karakteri, özellikle pavyon performansıyla gündemden düşmüyor. Hazar Ergüçlü'nün başarılı performansıyla canlandırdığı Dilber, diziyle birlikte hayatımıza girdi ve adeta bir akım haline geldi. Pavyon performansıyla dikkatleri üzerine çeken Dilber, dans kurslarından elbise satışlarına kadar pek çok alanda kendine yer buldu. Beyaz TV'de yayınlanan Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programına katılan bir kadın, Dilber karakterinin etkisinden bahsederek, 32 yıllık kocasının Dilber takıntısından dert yanmıştır. Kadın, kocasının kendisini sürekli boşanmakla tehdit ettiğini ve ona dizilerdeki beğendiği bayanlar gibi olmasını istediğini anlatmıştır.

Kadın, "Kocamın isteklerini yerine getirmeye çalıştım ama artık tahammülüm kalmadı. Evliliğim yıkılmasın diye her şeyi deniyorum" diyerek durumun ciddiyetini vurgulamıştır. Kocasının özellikle Cumartesi ve Pazar günleri bu taleplerde bulunduğunu belirten kadın, ayrıca eşinin evliliklerini çok monoton bulduğunu da eklemiştir. Esra Ezmeci, konuğunun sorununa çözüm önerileri sunarken, "Sizin kaybetme korkunuzu görmüş olup onun üzerine gidiyor olabilir. Diğer bir yol olarak çift terapistine başvurup bunu çözümleyebilirsiniz" ifadelerini kullanmıştır.

{ "vars": { "account": "G-RE5TDNH96H" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }