Genel

Esenler Yangınında 2 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Esenler'deki bir binanın bodrum katında çıkan yangın felakete yol açtı. Maalesef, yangında 2 yaşındaki bir çocuk yanarak hayatını kaybetti.

Abone Ol

Yangın, 16.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle Tuna Mahallesi 718. Sokakta bulunan 4 katlı binanın bodrum katında başladı. Evdeki dumanı fark eden yabancı uyruklu bir aile, çocuklarını alarak hemen dışarı çıktı. Ancak ne yazık ki, o sırada içeride kalan 2 yaşındaki çocuğun olduğu anlaşıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri daireye girdiklerinde, maalesef çocuğun cansız bedeniyle karşılaştılar. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından, 2 yaşındaki çocuğun cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Ailenin ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Çocuğun hayatını kaybettiğini öğrenen anne, büyük bir üzüntüyle sinir krizi geçirdi. İşten dönen baba, eve girmek istediğinde kısa süreli bir arbede yaşandı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları hala devam ediyor.

{ "vars": { "account": "G-RE5TDNH96H" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }