Genel

Dilek Taşı Figen ve Mustafa Arasındaki Çatışma

Figen, Mustafa'ya yönelttiği sorunun cevabını beklemektedir ancak Mustafa, Figen'i korumak adına gerçekleri paylaşamaz.

Abone Ol

Figen ve Mustafa Arasındaki Soğuk Rüzgâr Dramatik hikayesi ve üst düzey oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kanal D'nin sevilen dizisi Dilek Taşı, Pastel Film'in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın paylaştığı bir yapıma dönüşüyor. 

Harun'un Kararı ve Aile Sırları Harun, büyük aile sırlarının ortaya çıktığını öğrendiğinde, radikal kararlar almaya karar verir. Bu kararlar, bazı kişileri ailenin dışına iterken, diğerlerini ise aileye dahil edecektir. Rona ailesinde dengeler değişirken, Kenan ise yeni bir plan yapar. Ancak, planı beklenmeyen bir engelle karşılaşır, bu da Sevda ile olan geleceğini kökten değiştirecektir.

Figen ve Mustafa: Görünmeyen Çatışma İkili arasında esen soğuk rüzgâr, hem Figen'i hem de Mustafa'yı derinden etkilemektedir. Figen, kendi kararını verirken, Mustafa'nın beklenmedik bir telefonu, ikilinin kaderini belirleyecektir. Aras ve Kenan: Gerçeklerle Yüzleşme Aras, öğrendiği gerçeklerin ağırlığını taşımakta zorlanırken, Kenan ise elindeki kozları kullanarak geleceğini koruma kararlılığında. Bu iki büyük sır, Rona ailesinin kapısından içeri girdiğinde, ailenin temellerini sarsacak.

{ "vars": { "account": "G-RE5TDNH96H" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }