Gündem

Ankara'da Aile Faciası Üst Geçit İhmali, 3 Kayıp

Ankara'da son günlerde yaşanan feci bir kaza, başkentin yollarındaki güvenlik sorunlarını bir kez daha gündeme getirdi.

Abone Ol

Olay, Ankara-Eskişehir yolu Temelli mevkiinde meydana geldi ve iddiaya göre, üst geçidi kullanmayarak trafiğin hızlı seyrettiği yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan aynı aileden 2 çocuk ve 2 yetişkinin dramatik bir şekilde hayatını kaybetmesine neden oldu. Olay Yerine Sağlık Ekipleri Sevk Edildi Çevredeki vatandaşların hızla olay yerine yetişmesi üzerine, sağlık ekipleri de derhal sevk edildi. Maalesef, sağlık ekipleri, kazada anne Şermin Öcal, anneanne Fatma Öcal ve 3 yaşındaki kız çocuğu Öykü Öcal'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ancak, kazada hafif yaralanan 10 yaşındaki Emre Öcal, Polatlı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazaya Sebep Olan Araç Sürücüsü Gözaltına Alındı Polis, aileye çarpan aracın sürücüsünü olay yerinde gözaltına aldı. Bu acı olayın ardından, güvenlik önlemlerinin ve trafik kurallarının önemi bir kez daha vurgulandı.

Kazaya tanık olan Müslüm Çakırgöz, "Bir anda ses duyduk ve geldik. Araç 4 kişiye çarpmış. 2 çocuk, bir anne ve anneannesi. Duyduğumuza göre 3 kişi ölmüş, 1 erkek çocukta yaşıyormuş" dedi, olayın şokunu paylaştı.

{ "vars": { "account": "G-RE5TDNH96H" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }