Bodrum Milas Karayolu'nda Otomobil, Otobüsün Altına Girdi Bodrum Milas Karayolu'nda Otomobil, Otobüsün Altına Girdi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kazada, 23 yaşındaki Hüseyin Özbek isimli genç hayatını kaybederken, olay bölgesine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

Kaza, Fethiye ilçesinin Mustafa Kemal Bulvarı'nda gerçekleşti. Hüseyin Özbek'in yönetimindeki 42 ASY 932 plakalı motosiklet, önünde seyreden 48 BB 3092 plakalı yolcu minibüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Özbek, minibüsün arka camına başıyla çarptı ve camın kırılması sonucu sıkıştı. Kazayı gören çevredekiler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

Kısa süre sonra olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları kontroller sonucu Hüseyin Özbek'in hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin cenazesi, Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Özbek'in, hastane çalışanı olduğu ve böylesi üzücü bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi, ailesini ve arkadaşlarını derin bir üzüntüye boğdu. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Editör: Seniha BESLER