1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Fatih’te 15 Sokak Köpeği Tarafından Saldırıya Uğrayan Kişi Hayatını Kaybetti

Fatih’te 15 Sokak Köpeği Tarafından Saldırıya Uğrayan Kişi Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Fatih ilçesine bağlı Sümbül Efendi Mahallesi’nde trajik bir olay yaşandı. Ayhan Özçelik (40), sabah saatlerinde evinden çıktıktan sonra boş bir arazide 15 sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Saldırıda boynu parçalanan ve vücudunun çeşitli yerlerinde ağır yaralar oluşan Özçelik, hastaneye kaldırılmasına rağmen hayatını kaybetti.

Olay, dün sabah saat 06.00 sıralarında Hisar Altı 1. Cadde’de meydana geldi. Özçelik’in sokak köpeklerinin saldırısına uğraması üzerine çevredeki temizlik işçileri hemen yardıma koştu. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Özçelik’e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye sevk etti. Ancak tüm çabalara rağmen Özçelik kurtarılamadı.

Özçelik’in yakını Erhan Sürgit, olayın ardından yaptığı açıklamada, “Ayhan Özçelik, 15 köpek tarafından paramparça edildi. Boynunu ve vücudunun çeşitli yerlerini köpekler ciddi şekilde yaraladı. Ayrıca köpeklerin boğazını ısırıp kopardığını da öğrendik. Sokak hayvanlarını destekleyenleri burada kınıyorum,” dedi. Sürgit, aynı bölgede kendisinin 8 yaşındaki kızının da köpeklerin saldırısına uğradığını belirtti.

Fatih’te 15 Sokak Köpeği Tarafından Saldırıya Uğrayan Kişi Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!