1. Haberler
  2. İstanbul
  3. Eski Sevgili Genç Kadını ve Kızını Öldürüp İntihar Etti

Eski Sevgili Genç Kadını ve Kızını Öldürüp İntihar Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bağcılar’da Dehşet: Eski Sevgilinin İntihar Ettiği Cinnet Anı

Bağcılar’ın Bağlar Mahallesi’nde, üzücü bir olay yaşandı. İddiaya göre, Filiz Çilingir (42) isimli kadın, eşinden ayrılarak iki kızıyla birlikte yaşamaya başlamıştı. Bir süre sonra Filiz Çilingir, Barbaros Tüzün (48) ile duygusal bir ilişki yaşamaya başladı. Ancak çift arasında yaşanan sorunlar sonucunda genç kadın ilişkisini sonlandırmak istedi.

Barbaros Tüzün, sevgilisinin ayrılma kararını şehir dışında öğrendi ve bu habere tahammül edemedi. Hızla Çilingir’in yaşadığı eve gitti. Kapıyı çalan Tüzün, içeri giriş izni aldıktan sonra belindeki silahı çıkararak genç kadına defalarca ateş etti. Bu acımasız saldırı sırasında evde bulunan Çilingir’in 14 yaşındaki kızı Selin Akçay da annesini korumak isterken kurşunların hedefi oldu.

Tüzün, kendisini eve kilitlerken, olayı duyan apartman sakinleri hemen polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polisler, saldırganı teslim olması için ikna etmeye çalıştı. Ancak Tüzün, bir kez daha silahını ateşleyerek intihar etti.

Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri, hayatını kaybeden anne ve kızın cesetlerini inceledi. Cesetler daha sonra Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili ayrıntılı bir soruşturma başlattı.

Mahalle sakinlerinden Mete Kip, “Dün feci bir katliam yaşandı. Anne ve kız öldü. Silah sesleri yükseldi. Ölen kişiler, mahallemizin insanlarıydı. Ölüm sebebini evleneceklermiş gibi duyduk. İlk olarak annenin öldüğünü duyduk, sonra kızı siper olmaya çalışırken o da hayatını kaybetti. Bu feci bir katliam oldu.” şeklinde olayı anlattı.

Bu trajik olay, mahalle sakinlerini derin bir üzüntüye boğarken, olayın ayrıntıları soruşturulmaya devam ediyor.

Eski Sevgili Genç Kadını ve Kızını Öldürüp İntihar Etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!