1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Erzurum’da Şok Edici Cinayet: Başından Vurulmuş Erkek Cesedi Bulundu

Erzurum’da Şok Edici Cinayet: Başından Vurulmuş Erkek Cesedi Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzurum’da yaşanan bir cinayet olayı, bölge halkını derinden sarstı. Söğütyanı Mahallesi girişinde, park halindeki bir otomobilde başından silahla vurulmuş bir erkek cesedi bulundu.

Olay, Erzurum-Artvin kara yolunda meydana geldi. Yol kenarında bulunan 34 KBL 334 plakalı aracın uzun süre park halinde kalması üzerine, çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Jandarma ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı ve şoför koltuğunda başından vurulmuş erkek cesedi ile karşılaştı. Yapılan incelemelerde, cesedin 27 yaşındaki Timur Turan’a ait olduğu belirlendi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında, Timur Turan’ın cesedi, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Erzurum Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Araç kiralık olduğu ve aracın ön sol camında iki ayrı kırık tespit edildiği için olay, şüpheli ölüm olarak değerlendirildi. Jandarma, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Bu üzücü olay, Erzurum’da son zamanlarda yaşanan bazı başka saldırılarla birlikte, güvenlik endişelerini yeniden gündeme getirdi. Bölge halkı, yaşanan olaylar karşısında tedirginlik duyuyor.

Erzurum’da Şok Edici Cinayet: Başından Vurulmuş Erkek Cesedi Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!