1. Haberler
  2. Haberde İnsan
  3. Endonezyalı İşçi, Günlük Kahve Gibi İçtiği Çimentoyla Şaşırtıyor

Endonezyalı İşçi, Günlük Kahve Gibi İçtiği Çimentoyla Şaşırtıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalıştığı yerlerde sürekli çimento tozuyla temas halinde olduğu için bu alışkanlığını kazanmış. Daing, çimento yediği zaman tadının kahve veya çaydan farklı olmadığını belirtiyor. Çevresindekiler onun aklını yitirdiğini düşünseler de, o bu alışkanlığı seviyor.

Sağlık açısından, çimento dudaklar, ağız, boğaz, mide ve bağırsakları tahriş edebilecek tehlikeli ve toksik bir madde olarak kabul ediliyor. Ancak Daing, çimentonun tadının kahve, çay veya su gibi olduğunu söylüyor ve çimento işiyle yemek arasında bir fark görmüyor.

Daing, bu alışkanlığı 2021 yılında çimento deposunda çalışırken kazandığını belirtiyor. Her gün çimento tozuyla temas ettiği için sağlığının etkilenmemesi için dua ettiğini ve suyla birlikte içmeye başladığını söylüyor. Arkadaşları her gün işe geldiklerinde ilk önce Hars’ın hayatta olup olmadığına bakıyor, ancak o alışkanlığını bırakmıyor.

Hars Daing, çimento içme alışkanlığını 2021 yılında çimento deposunda çalışırken kazandığını belirtiyor. Her gün çimento tozuyla temas ettiği için sağlığının etkilenmemesi için dua ettiğini ve suyla birlikte içmeye başladığını söylüyor. Arkadaşları her gün işe geldiklerinde ilk önce Hars’ın hayatta olup olmadığına bakıyor, ancak o alışkanlığını bırakmıyor.

Bu alışkanlık, sağlık açısından riskli olduğu bilinen bir maddeyi içerdiği için endişe verici. Çimento, dudaklar, ağız, boğaz, mide ve bağırsakları tahriş edebilecek tehlikeli ve toksik bir madde olarak kabul edilir. Ancak Daing, çimentonun tadının kahve, çay veya su gibi olduğunu belirtiyor ve çimento işiyle yemek arasında bir fark görmüyor.

Hars Daing’in bu alışkanlığı sağlık açısından ciddi riskler taşıyor ve doktorların tavsiyelerine uymaması büyük bir endişe kaynağı.

Endonezyalı İşçi, Günlük Kahve Gibi İçtiği Çimentoyla Şaşırtıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!