1. Haberler
  2. Finans Haberleri
  3. Emeklilerin Bayram İkramiyesi Ödemeleri Başladı

Emeklilerin Bayram İkramiyesi Ödemeleri Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emeklilerin yakından takip ettiği ödemeler sonunda yatırılmaya başlandı. Tüm emekliler, 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyelerini çekebilir.

Emeklilere verilecek olan 3 bin liralık bayram ikramiyesi bugün itibarıyla ödenmeye başlandı. Yapılan yüzde 50 artış ile birlikte 3 bin lira olan ikramiyeden yaklaşık 16 milyon emekli yararlanacak. İkramiyelerin ödeme tarihleri de maaş alma takvimine göre belirlendi.Emeklilerin Bayram İkramiyesi Ödemeleri Başladı (1)

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan açıklamaya göre 4/a SSK kapsamında gelir ve aylık alanların ödeme günü, 17 ve 18 olanlara 2 Nisan’da, ödeme günü 19, 20, 21 ve 22 olanlara 3 Nisan’da, ödeme günü 23, 24, 25 ve 26 olanlara ise 4 Nisan’da emekli ikramiyeleri yatırılacak.Emeklilerin Bayram İkramiyesi Ödemeleri Başladı (2)

Emeklilerin beklediği haber geldi! Ödenmeye başlandı. Emeklilere verilecek olan 3 bin liralık bayram ikramiyesi bugün itibarıyla ödenmeye başlandı. Yapılan yüzde 50 artış ile birlikte 3 bin lira olan ikramiyeden yaklaşık 16 milyon emekli yararlanacak. İkramiyelerin ödeme tarihleri de maaş alma takvimine göre belirlendi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan açıklamaya göre 4/a SSK kapsamında gelir ve aylık alanların ödeme günü, 17 ve 18 olanlara 2 Nisan’da, ödeme günü 19, 20, 21 ve 22 olanlara 3 Nisan’da, ödeme günü 23, 24, 25 ve 26 olanlara ise 4 Nisan’da emekli ikramiyeleri yatırılacak. Gelir ve aylıklarını 4/b Bağ-Kur kapsamında alan emeklilerin tamamı 5 Nisan tarihinde ikramiyelerini alacak. 4/c Emekli Sandığı kapsamında ise her ayın 1’i ile 5’i arasında aylık alan emekliler, ödeme günleri 1 ve 2 Nisan olanlara 2 Nisan’da; ödeme günü 3, 4 ve 5 Nisan olanlara ise aylıklarıyla beraber 3 ila 5 Nisan arasında bayram ikramiyeleri yatırılacak.Emeklilerin Bayram İkramiyesi Ödemeleri Başladı (3)

Gelir ve aylıklarını 4/b Bağ-Kur kapsamında alan emeklilerin tamamı 5 Nisan tarihinde ikramiyelerini alacak.

4/c Emekli Sandığı kapsamında ise her ayın 1’i ile 5’i arasında aylık alan emekliler, ödeme günleri 1 ve 2 Nisan olanlara 2 Nisan’da; ödeme günü 3, 4 ve 5 Nisan olanlara ise aylıklarıyla beraber 3 ila 5 Nisan arasında bayram ikramiyeleri yatırılacak.


Emeklilerin Bayram İkramiyesi Ödemeleri Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!